Bidrag

Mikaelkirken har nye løsninger for deg som vil støtte kirkens arbeid. Vi kan nå ta i mot bidrag via Vipps, Avtalegiro og Stripe. Les mer om hvordan du kan bidra til Mikaelkirkens arbeid lenger ned på siden. Alle bidrag brukes til å fremme kirkens formål, alt fra vedlikehold av lokaler til å løfte frem barne og ungdomsarbeidet.

Velg hvilken bidragsmetode du ønsker å benytte deg av ved å klikke på bildet under.

Avtale giro og Vipps faste betlainter

Avtalegiro og Vipps faste betlainter gir deg som bidrar muligheten til å gi faste månedlige beløp til Mikaelkirken. Faste månedlige bidrag er grunnmuren til kirkens midler. Slike månedlige bidrag lar kirken planlegge fremover. Disse midlene brukes blant annet for å  vedlikeholde lokaler og arrangere faste arrangementer som påskefest, juletrefest og høstfest.

Vipps

Givere som ønsker å bidra med enkeltbeløp kan raskt og enkelt benytte seg av Vipps. Enkeltbeløp kan hjelpe Mikaelkirken få tak i forelesere, skape variasjon i kirkens aktiviteter og gi andre tilbud til medlemmer som vi ellers ikke hadde hatt muligheten til.

Visa og Mastercard

Givere som ikke har muligheten til å benytte seg av Vipps, eller ønsker å gi større enkeltbeløp, kan benytte seg av kortbetaling. Enkeltbeløp kan hjelpe Mikaelkirken få tak i forelesere, skape variasjon i kirkens aktiviteter og gi tilbud andre til medlemmer som vi ellers ikke hadde hatt muligheten til.

Bidrag

Besøk bidragsiden vår på Internett og støtt vårt arbeide.
Gi et bidrag